POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
 Wie is MSG Klusbedrijf, de klusspecialist uit Kerkrade?

 

MSG Klusbedrijf is jarenlang werkzaam en gespecialiseerd in diverse kluswerkzaamheden in Kerkrade en omgeving. Dit zowel in de nieuwbouw als bij gemeenten en ook voor particulieren. Daar onze opdrachten uiteenlopend zijn werken wij, naast ons eigen personeel, samen met diverse collega vakmensen.

  • Text Hover
Reparatie-onderhoud

Hier ligt de ware specialiteit van ons. Het is extreem belangrijk om uw woning goed te onderhouden, zowel voor de veiligheid als het wooncomfort. Daarom staan wij altijd voor u klaar, voor zowel grote klussen als kleine klussen. Neem contact op en bespreek de mogelijkheden.

Nieuwbouw

Op het gebied van nieuwbouw werkt MSG Klusbedrijf in opdracht van diverse partijen, vooral aannemers en gemeenten. Bij dit soort projecten wordt een scala aan werkzaamheden aan ons uitbesteed. Voor meer informatie? Wij beantwoorden uw vragen graag.

Service en advies

Buiten de werkzaamheden en klussen die wij in Zuid-Limburg doen, geven wij graag advies. Wij realiseren ons dat woning-en utliteitsbouw met bijbehorende werkzaamheden onmisbaar zijn in ons maatschappelijk landschap. Daarom staan wij voor kwaliteit. Meer weten? Vraag vrijblijvend advies.

Hoe wij werken


We werken met plezier en hebben passie voor ons vak. We gaan tot het uiterste om, samen met u, het beste resultaat te bereiken. We komen van tevoren met een goed doordacht plan en maken heldere prijsafspraken. Op die manier komt u niet voor vervelende verrassingen achteraf te staan! Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op!

Specialisaties

Schilderen

Behangen

Tuinwerken

Tegelzetten

Loodgieter


Openingstijden

08.00 tot 17.00 Maandag

08.00 tot 17.00 Dinsdag

08.00 tot 17.00 Woensdag

08.00 tot 17.00 Donderdag

08.00 tot 17.00 Vrijdag

Zaterdag en zondag gesloten


Contact

MSG Klusbedrijf

Schaesbergerstraat 12F

6467 EC  Kerkrade

Email: info@msgklusbedrijf.nl

Tel: 06-86364327

  • Text Hover
All rights reserved | ©2018 MSG Klusbedrijf


  • Text Hover

Marketing & Webdesign